Gratis Gift vanaf € 75

Gratis verzending vanaf € 20

Voor 15 uur besteld, morgen thuis

Verkrijgbaar in 75 salons

HANDGEMAAKT

HEERLIJK ZACHT

Handgemaakte professionele kwasten met onevenaarbare zijdezachte synthetische borstelharen en een duurzaam heft van massief Berkenhout. Elke dag weer moeiteloos een egale verdeling en een stralend gezicht.

Voor de kwasten van L’Oyé wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit, met zorg geselecteerde synthetische borstelharen. Dankzij de onevenaarbare zijdezachte kwaliteit zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Alle kwasten in de shop

KABUKI

Voor een natuurlijke en egale dekking met L’Oyé Mineral Foundation is de Kabuki Brush onmisbaar. De Kabuki is ultravol en prachtig afgerond en meet een diameter van wel 30 milimeter. Tevens aangeraden bij het aanbrengen van L’Oyé Mineral Primer & L’Oyé Mineral Finishing.

Naar de shop

BLUSH BRUSH

Met de prachtige volle en afgeronde poederkwast breng je subtiel en gemakkelijk Mineral Blush aan. Tevens aangeraden bij het aanbrengen van Mineral Bronzer en alle andere losse poeders.

Naar de shop

BRONZER BRUSH

De Bronzer poederkwast is perfect voor het vormgeven van het gezicht met Mineral Bronzer. De schuine hoek zorgt dat u gemakkelijk alle contouren bereikt. Tevens aangeraden bij het aanbrengen van Mineral Blush.

Naar de shop

HIGHLIGHT BRUSH

De prachtige platte en subtiel afgeronde kwast is uitermate geschikt voor het aanbrengen van de Mineral Highlighter daar waar u het graag hebben wilt. Tevens aangeraden bij het aanbrengen van cremé foundation.

Naar de shop

CONCEALER BRUSH

De extra volle afgeronde borstelkop neemt zeer makkelijk product op en met zachte ronddraaiende bewegingen en wat Mineral Concealer zijn alle oneffenheden in een mum gecamoufleerd.

Naar de shop

WINGED EYESHADOW BRUSH

Prachtige volle oogschaduwkwast met een afgeschuinde zijde voor precies aanbrengen van uw oogschaduw. Uitermate geschikt voor het aanbrengen van een oogschaduw onder uw wenkbrauwen en in uw ooghoek.

Naar de shop

EYESHADOW BRUSH

Het basis oogschaduwkwastje met een volle borstelkop voor het aanzetten van uw oogschaduw. Met de vorm van de Eyeshadow Brush kunt u perfect oogschaduw met elkaar blenden.

Naar de shop

SMOKEY EYELINER BRUSH

Met de Smokey Eyeliner kunt u prachtig smokey eyes en eyeliner creëren. De dunne langwerpige borstelkop is zijdezacht en neemt product zeer makkelijk op en verdeeld gelijkmatig over de huid.

Naar de shop

WINGED LINER BRUSH

Met deze dunne, strakke en schuin afgesneden borstel creëer je in een handomdraai prachtige winged eyeliner met de Mineral Eyeshadow. Tevens aangeraden voor het creëren van eyeliner met de L’Oyé Stylo en L’Oyé Mineral Eyeshadow.

Naar de shop

SUPER FINE EYELINER PENCIL

Het aanbrengen van eyeliner met de Mineral Eyeshadows wordt ineens heel gemakkelijk met de Super Fine Eyeliner Brush. Tevens aangeraden voor het creëren van eyeliner met Gel of Liquid eyeliners en natuurlijk de L’Oyé Stylo.

Naar de shop

LASH & BROW

Met dit borsteltje zijn je wenkbrauwen altijd perfect in model te borstelen en overtollige mascara is zo weg geborsteld.

NAAR DE SHOP